Sletning af din konto
Denne handling er permanent og kan ikke gøres om. Når din konto er slettet, kan hverken du eller vores supportteam gendanne den eller dine data.
Sletning eller opsigelse
At slette din konto er ikke det samme som at opsige et abonnement. Hvis du kun vil stoppe med at blive opkrævet, skal du opsige dit abonnement i stedet. Du beholder adgangen indtil udgangen af den periode, du allerede har betalt for.
Det her sker, når du sletter din konto
- Ethvert aktivt abonnement opsiges med det samme, inklusive ubrugt tid, uden refusion.
- Alle dine personlige data, resultater og fremskridt slettes permanent.
- Du mister adgangen med det samme og kan ikke logge ind igen med denne e-mail.
Sådan sletter du din konto
Hvis du vil slette din konto og dine data permanent, så fortsæt nedenfor.
Har du brug for hjælp? Kontakt os på help@myiq.com.