Διαγραφή του λογαριασμού σας

Αυτή η ενέργεια είναι οριστική και δεν μπορεί να αναιρεθεί. Μόλις διαγραφεί ο λογαριασμός σου, η επαναφορά του ή των δεδομένων σου δεν είναι δυνατή ούτε από εσένα ούτε από την ομάδα υποστήριξής μας.

Διαγραφή ή ακύρωση

Η διαγραφή του λογαριασμού σου διαφέρει από την ακύρωση της συνδρομής. Αν θέλεις απλώς να σταματήσουν οι χρεώσεις, ακύρωσε μόνο τη συνδρομή σου. Διατηρείς την πρόσβαση μέχρι το τέλος της περιόδου που έχεις ήδη πληρώσει.

Τι συμβαίνει όταν διαγράφεις τον λογαριασμό σου

  • Κάθε ενεργή συνδρομή ακυρώνεται αμέσως, μαζί με τον αχρησιμοποίητο χρόνο, χωρίς επιστροφή χρημάτων.
  • Όλα τα προσωπικά σου δεδομένα, οι βαθμολογίες και η πρόοδός σου διαγράφονται οριστικά.
  • Χάνεις αμέσως την πρόσβαση και δεν μπορείς να συνδεθείς ξανά με αυτό το email.

Πώς να διαγράψεις τον λογαριασμό σου

Αν θέλεις να διαγράψεις οριστικά τον λογαριασμό και τα δεδομένα σου, συνέχισε παρακάτω.

Χρειάζεσαι βοήθεια; Επικοινώνησε μαζί μας στο help@myiq.com.