حذف حساب شما
این اقدام دائمی است و قابل بازگشت نیست. پس از حذف حساب کاربری، هیچکس، نه شما و نه تیم پشتیبانی ما، نمیتواند آن را یا دادههایتان را بازیابی کند.
تفاوت حذف حساب و لغو اشتراک
حذف حساب کاربری با لغو اشتراک متفاوت است. اگر فقط میخواهید دیگر هزینهای از شما کسر نشود، بهجای آن اشتراک خود را لغو کنید. تا پایان دورهای که هزینه آن را پرداخت کردهاید، دسترسی خود را حفظ میکنید.
با حذف حساب کاربری چه اتفاقی میافتد
- هر اشتراک فعالی بلافاصله لغو میشود؛ از جمله زمان استفادهنشده، بدون بازپرداخت وجه.
- تمام دادههای شخصی، امتیازها و پیشرفت شما برای همیشه پاک میشود.
- دسترسی شما بلافاصله قطع میشود و دیگر نمیتوانید با این ایمیل وارد شوید.
نحوه حذف حساب کاربری
اگر میخواهید حساب کاربری و دادههای خود را برای همیشه پاک کنید، در ادامه اقدام کنید.
به کمک نیاز دارید؟ از طریق help@myiq.com با ما تماس بگیرید.