מחיקת החשבון שלך
הפעולה הזו סופית ואי אפשר לבטל אותה. אחרי מחיקת החשבון, לא ניתן לשחזר אותו או את הנתונים שלך, לא על ידך ולא על ידי צוות התמיכה שלנו.
מחיקה לעומת ביטול
מחיקת החשבון שונה מביטול המנוי. אם רוצים רק להפסיק את החיובים, אפשר לבטל את המנוי במקום זאת, והגישה נשמרת עד סוף התקופה שכבר שילמת עליה.
מה קורה כשמוחקים את החשבון
- כל מינוי פעיל מבוטל באופן מיידי, כולל הזמן שלא נוצל, ללא החזר כספי.
- כל הנתונים האישיים, הציונים וההתקדמות שלך נמחקים לצמיתות.
- הגישה שלך נחסמת מיד ולא ניתן יהיה להתחבר שוב עם כתובת האימייל הזו.
איך מוחקים את החשבון
כדי למחוק לצמיתות את החשבון והנתונים, אפשר להמשיך למטה.
צריך עזרה? אפשר לפנות אלינו בכתובת help@myiq.com.