Fiók törlése
Ez a művelet végleges, és nem vonható vissza. A fiókod törlése után sem te, sem az ügyfélszolgálatunk nem tudja visszaállítani a fiókodat vagy az adataidat.
Törlés vagy lemondás
A fiók törlése nem ugyanaz, mint az előfizetés lemondása. Ha csak azt szeretnéd, hogy ne vonjunk le több díjat, mondd le inkább az előfizetésedet. A hozzáférésed a már kifizetett időszak végéig megmarad.
Mi történik, ha törlöd a fiókodat
- Minden aktív előfizetésed azonnal megszűnik, a fel nem használt időszakkal együtt, visszatérítés nélkül.
- Minden személyes adatod, eredményed és előrehaladásod véglegesen törlődik.
- Azonnal elveszíted a hozzáférésedet, és ezzel az e-mail-címmel többé nem tudsz bejelentkezni.
Hogyan törölheted a fiókodat
Ha véglegesen törölnéd a fiókodat és az adataidat, folytasd alább.
Segítségre van szükséged? Írj nekünk: help@myiq.com.