Je account verwijderen
Deze actie is permanent en kan niet ongedaan worden gemaakt. Zodra je account is verwijderd, kunnen jij en ons supportteam het account en je gegevens niet meer herstellen.
Verwijderen of opzeggen
Je account verwijderen is iets anders dan een abonnement opzeggen. Wil je alleen niet langer betalen? Zeg dan in plaats daarvan je abonnement op. Je houdt toegang tot het einde van de periode waarvoor je al hebt betaald.
Wat er gebeurt als je je account verwijdert
- Elk actief abonnement wordt direct opgezegd, inclusief ongebruikte tijd, zonder terugbetaling.
- Al je persoonlijke gegevens, scores en voortgang worden definitief gewist.
- Je verliest direct toegang en kunt niet meer inloggen met dit e-mailadres.
Zo verwijder je je account
Als je je account en gegevens definitief wilt wissen, ga dan hieronder verder.
Hulp nodig? Neem contact met ons op via help@myiq.com.