Brisanje računa
To dejanje je trajno in ga ni mogoče razveljaviti.
Izbris računa ni isto kot preklic naročnine. Ko je zahteva obdelana, so tvoj račun, tvoji podatki in morebitna aktivna naročnina za vedno izgubljeni; tega ni mogoče razveljaviti niti obnoviti.
Želiš samo ustaviti zaračunavanje? Računa ti ni treba izbrisati, raje prekliči naročnino. Dostop ohraniš do konca trenutnega obračunskega obdobja.
Želiš trajno izbrisati svoj račun in podatke? Nadaljuj spodaj.
Kaj se zgodi, ko izbrišeš svoj račun:
- Vsaka aktivna naročnina se takoj prekliče, vključno z neizkoriščenim časom in brez povračila.
- Vsi tvoji osebni podatki, rezultati in napredek se trajno izbrišejo.
- Dostop izgubiš takoj in se s tem e-naslovom ne moreš več prijaviti.
Potrebuješ pomoč? Piši nam na help@myiq.com.