Hesabınızı silme

Bu işlem kalıcıdır ve geri alınamaz. Hesabınız silindikten sonra ne siz ne de destek ekibimiz hesabınızı veya verilerinizi geri yükleyebilir.

Hesap silme ile abonelik iptali arasındaki fark

Hesabınızı silmek, aboneliğinizi iptal etmekten farklıdır. Yalnızca ücretlendirmeyi durdurmak istiyorsanız bunun yerine aboneliğinizi iptal edin; ödemesini önceden yaptığınız dönemin sonuna kadar erişiminiz devam eder.

Hesabınızı sildiğinizde neler olur

  • Aktif aboneliğiniz anında iptal edilir; kullanılmayan süre dahil, iade yapılmaz.
  • Tüm kişisel verileriniz, puanlarınız ve ilerlemeniz kalıcı olarak silinir.
  • Erişiminizi anında kaybedersiniz ve bu e-posta adresiyle tekrar giriş yapamazsınız.

Hesabınızı nasıl silebilirsiniz

Hesabınızı ve verilerinizi kalıcı olarak silmek istiyorsanız aşağıdan devam edin.

Yardıma mı ihtiyacınız var? help@myiq.com adresinden bize ulaşın.