Изтриване на акаунта ви
Това действие е окончателно и не може да бъде отменено. След като акаунтът ти бъде изтрит, той и данните ти не могат да бъдат възстановени нито от теб, нито от екипа ни за поддръжка.
Изтриване или отказ на абонамента
Изтриването на акаунта е различно от отказа на абонамента. Ако просто искаш да спреш таксуването, вместо това откажи абонамента си. Запазваш достъпа си до края на вече платения период.
Какво се случва, когато изтриеш акаунта си
- Всеки активен абонамент се отменя незабавно, включително неизползваното време, без възстановяване на средства.
- Всичките ти лични данни, резултати и напредък се изтриват завинаги.
- Губиш достъп незабавно и не можеш да влезеш отново с този имейл.
Как да изтриеш акаунта си
Ако искаш да изтриеш завинаги акаунта и данните си, продължи по-долу.
Имаш нужда от помощ? Свържи се с нас на help@myiq.com.