Odstránenie vášho účtu

Tento krok je trvalý a nedá sa vrátiť späť. Po vymazaní už účet ani tvoje údaje nebude možné obnoviť, a to ani tebe, ani nášmu tímu podpory.

Vymazanie účtu alebo zrušenie predplatného

Vymazanie účtu nie je to isté ako zrušenie predplatného. Ak chceš len prestať platiť, stačí zrušiť predplatné. Prístup ti zostane do konca obdobia, ktoré už máš zaplatené.

Čo sa stane po vymazaní účtu

  • Akékoľvek aktívne predplatné sa okamžite zruší, vrátane nevyužitého času, bez nároku na vrátenie peňazí.
  • Všetky tvoje osobné údaje, výsledky a pokrok budú natrvalo vymazané.
  • Okamžite stratíš prístup a s týmto e-mailom sa už nebudeš môcť prihlásiť.

Ako vymazať účet

Ak chceš natrvalo vymazať svoj účet a údaje, pokračuj nižšie.

Potrebuješ pomoc? Napíš nám na help@myiq.com.